Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 19, 2008

p.u.l.a.d.a.A.N.D.m.i.l.a.

22hb aku akan mulekan perjalanan ke pulada, ulu tiram johor. gembire?? hmm.. langsung tak sbb aku tak tahu apa yang aku ptt pikirkan. aku tahu mcm mane susahnye kat sana. mcm aku ckp before this.. aku cume takut melalui semua tu dengan takde kawan. :( seminggu beb - genap 7 hari kat sana. sgt harap2 dan doa aku leh survive. sbb xlarat nak memikirkan kemungkinan untuk aku repeat balik tentera tu... peh! tak sanggup.
weekend ni kene pegi pulada.. mila plak takde. dia ade bengkel kat pangkor. bley plak.. selama beberapa bulan dia duk terperap kat opis.. but then bile aku nak pegi pulada (pusat latihan tempur tentera darat tuh!) dia kene pegi bengkel. :( saje jek. sedey tu memangla.. sbb one of the main reason aku setuju nak pegi pulada kali ni sbb mila nak kitaorg graduate sesama. :) sama dgn bebudak ni sekali. so.. aku tabahkan hati nak pegi pulada kali ni. aku plan nak pegi next batch sbb kawan2 aku kat miti ade join mase next batch. so.. aku tak rase kekurangan sgt.. :( tapi.. aku decide pegi this batch gak. definitely.. bile bukan mila yang last face i see before pegi tentera, kompemla feeling dia laaaaaain kan? (tetibe teringat mase module kampung - bile mila kene pegi sehari awal dr aku..). tak kisahla ape pun korg maybe pk. manja ke mengada ngan mila ke.. but i just type what i'm feel here.. ;)
anyway.. wish me luck guys! wish me don't come back early.. wish me survived there!

2 comments:

swit@kon said...

aku DOAKAN kau ok!

got everything u need?
check betul2.ko nk kitorg anto ko tak?

Raihana said...

wow...so many ptd got a blog...cool...cheers girl...