Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 10, 2008

p.o.r.t.d.i.c.k.s.o.n.

6 Jun 2008-8 Jun 2008 kami bercuti2 mesia di port dickson. kitaorg stay kat Glory beach.. anyway, maklumat lanjut bleyla korang bace kat blog yanti. hahahah.. pemalas nak story sbb ape yang aku citer maybe sama atau lebih kurang jek ngan yanti.. (yanti nyer lagi over excited nak bace sbb story dia mcm tuan dia.. hehehehe). aku check blog dids dia pun xde tulis pape lagi.. so, paaaaaaaling sesuai menceritakan semua kisah, kat blog yantila. kalau min dh ade blog, maybe dia akan citer lebih details dan normal compare ngan yanti. hehehe.. ape kenela ngan aku ni duk ngutuk yanti. :) sorry bebs.
anyway.. vacation ni memang sgt best. spent time wit your frens.. bercerita mcm tak abis cerita. tak payah pk opis.. even max pun xde pk psl opis.. (ye ke max??) lepak tgk dvd, bola, tepi pantai, bbq! peh.. memang best! so..dalam cuti2 mesia tu dorang duk tanya aku ngan mila bile nak tunang. :) soalan yang menarik tapi aku tak expect dorang akan tanye. takde tarikh lagi.. plan pun xde sggt. so.. xde bende nak komen psl tu.
bile.. last day lepak kat kelab tasik putrajaya kan.. aku wondering.. bile lagi nak lepak mcm ni?? maybe our next schedule pun xsemua orang akan dapat join. mane tahu tetibe didi nak kawen..?? hah.. tentula dia tak join dh. anyway.. our next trip is.. maybe genting.. (hmm..genting plak!) seronok ke kat situ? tak kire pun kat mane, as long kite dengan kengkawan plus mila, aku akan rase seronok. :)
anyway.. mila, nak ckp thank u sbb bg bantal cumel. biarla didi ckp cumel smpai nak muntah tapi pade orang, sggggggggggggggggggt sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! :)

3 comments:

swit@kon said...

oo kutuk yeeeeeeeeeeee...

ermmmm takpe umliyana...
ko nangis la pujuk aku jadi bridesmaid ko nanti (eh, ko ade ke suh aku??hahahaha)

takpe um...aku akn buat entry kutukan khas utk ko!

:P


mila cHOMEL....aku nk bantal bulu2 jugak!

didi said...

mila,
kau bagi bulu je kat yanti tu

yanti,
byk lg calon2 lain kau boleh mintak bantal, bulu dan lain2

ami wafa said...

um
don't ask me start one.
nnti korang muntah bace tulisan ilmiah aku.
normal yg ilmiah.
HAHA!

Owh
kite ade unfinished story to share remember? (^_^)