Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 5, 2008

c.u.t.i.

esok umliyana dpt cuti.. together with hari isnin. seronoknye. esok leh lepak ngan family aku. then isnin leh lepak dengan mila. hehehe.. banyak tujuan tu. anyway.. arini bos aku masuk. dh 2 minggu aku tak nampak kewujudan dia di jabatan perikanan putrajaya ni. tapi.. arini dia masuk. sebetul2nya aku ade banyak bende nak bincang dengan dia. but then aku dgr citer, dia nak pegi sarawak petang ni. so.. aku dengan penuh rase tanggungjawab.. aku tak nak kuar bilik pun. hahaha.. nape? sebab aku xnak mengadap dia sebelum dia pegi sarawak. nanti dia bg aku mcm2 amanat which is bile dia naik balik bertugas next week dia lupa. so.. aku kompem akan kene re-arrange balik ape gak yang dia suh aku buat before dia pegi sarawak. heheh.. tapi the real story is.. aku mmg slalu ngelak jumpe bos aku. ntah.. tak tahu kenapa. aku takut kene mayah kot.. (biarpun xde ape dia nak mayah kdg2 tu) atau aku sendiri tak selesa nak ckp ngan dia.heheh..
ook.. tuko topik. aku bace blog dids, blog aaati ngan blog khai. blog dids menarik bile dia ckp psl PMS. heheh.. mcm lucu. blog yanti tu buat aku lapo.. blog khai mcm bagi pendidikan tentang harga minyak naik. lain2 topik but then aku seronok bace. kdg2 aku terpk.. ade jek idea dorang ni. bagus. aku selalu takde idea nak taip ape. aku banyak mengarut dari bagi input yang bagus kat sini.
before stop.. nak ckp.. EXCITEDNYE NAK BERCUTI KAT PD THIS WEEKEND!!!

1 comment:

swit@kon said...

wah, bercuti eh..
ari senin g beli barang hantaran keh???mawahuhuhuahuahauahauahua

um, um...
ko da ready tak nk g Pulada...

:D

c u ptg ni!