Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 17, 2008

A.P.C.a.n.d.E.C.T.

berakhir sudah APC jabatan aku. hehehe.. watak aku dlm APC ni mudah jek.. handle bhgn sijil dan cenderahati. nothing important. tak payah jadi MC. (tu paaaaling penting!). anyway.. aku sediakan teks ucapan utk pengarah aku ngan TKP aku as wakil KP aku yang kene pegi brussels. aku buat teks tu pendek sangat sbb APC tu lewat dh jadualnya. 11.00 baru start. so kalau bebel pepanjang.. mahu kul 3 baru abis. but then, pagi2 bos aku bising psl.. teks dia. takde kate2 aluan. anyway.. sepanjang pengalaman aku siapkan teks utk menteri aku dulu, kate2 aluan tu dia yang pk sendiri. aku just siapkan talking points je. mane la aku tahu bos aku ni kalah kan ex menteri aku. :P
enough said.
arini aku sempat bace blog switakon ngan didi doodlings. blog aaati ni aku tak berapa paham. blog didi aku terlebih paham. :) aku tahu dia nye probs tapi aku tak tahu mcm tu skali dia tak leh baik ngan ayah dia. she has her own reason. she's not to blame anyway. tapi.. dlm aku bace blog dids.. aku jadi sangat kagum dengan mak dia. if aku di tmpat dids, aku akan bangga ada mak mcm tu. tapi.. aku pecaya dia survive dan berjaya utk hidup sendiri salah satu sebab utama mesti support anak2kan? aku penah bace.. even penah dgr penceramah ckp.. kekuatan seorang ibu adalah anak-anaknya. mak didi adelah contoh terbaik untuk statement tu.
tetibe teringat yang aku kene pegi pulada dis weekend. takutnye!!
aku bukan takut ape. takut sakit tu.. aku memang sakit. takde bende nak takut..
aku cume takut melalui seme bende tu takde kawan.. huhuhuhu..

3 comments:

swit@kon said...

tak paham blog aku la plak..
aku suh ko buat tag tu je la...
kan ke senang...

ko copy, paste balik..tukar jawapan je la...huhu

ye la aku ni cakap belit2 kot
:(

PULADA...ko boleh...tepon kitorg kalau ade pape k!!aku nk sms staff Muslim n Staff Lee...

ami wafa said...

bole je kalau kitorng sume amek cuti seminggu temankan ko kat sane
tapi bole ke? hehehe

xde ape nak dirisaukan ok.
be positive.
kitorng sume doakan ko!

didi said...

um
kau lagak senior sikit dgn diorang
bibir tu kasi muncung lebey sikit

lipstick merah jgn lupe

aku supprt kau um!