Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 15, 2008

v.a.c.a.t.i.o.n.

keje sangat memenatkan.. huhuhu..
i need a break!! tak sabar nak pegi bercuti ngan bebudak ni.. :) mesti seronok cuti beramai2. kitaorang plan nak pegi P.D. cukupla setakat PD dulu. then kalau ade rezeki.. hujung tahun ke awal tahun ke..pegi bercuti jauh2 sket. hmm.. ntah2 mase tu seme dh sibuk ngan komitmen masing2. for sure.. lin la. by that time dia dpt baby dh. kompem nak ronggeng tak sama dah.
lately sangat tensi ngan tempat kerja. yups.. MITI aku tensi lain.. tapi staf aku ok. but then.. here's.. keje tak tensen sangat tapi bile staf buat hal..keje pun jd tensi. aku yang tak penah marah staf.. marah orang aku penah.. itupun bukan marah yang tahap tengking dan benci kat orang tu.. kat sini, aku senang je marah orang. lama2 aku duk sini mahunya aku monopos cepat dr sepatutnya. hahaha..
next week aku outstation.. dr 20hb sehingga 28hb. gile lama kan? dr kuantan aku kene ke johor.. selama 5 hari. mane tak penat duk sini. :( nasib baik aku ade KPP yang sgt baik dan sporting. dan boleh dijadikan tempat meluahkan perasaan.
hmm.. aku nak cuti panjangla. aku nak duk umah. lepak ngan mirul ngan umi ngan abah. aku nak melepak je kat umah. ( aku tahu.. workholic mcm aku ni bukan leh duk umah lelama!) tapi... aku rase aku nak rehat jap. aku nak melepak tengok tv..kuar jenjalan (window shopping) ngan adik aku.. cr dvd ngan besfren aku. yang penting aku nak lepak jb jek.anyway.. 23hb june ni maybe aku akan masuk ke tentera. for dpa yang aku tertinggal tu. aku harap aku enjoy dis time. biarpun penat.. tapi aku harap aku dpt abiskan tanpa perlu aku repeat lagi bende alah tu. menyiksakan!

kat umah.. ade krisis. so.. harap didi balik dr melaka cepat2. takdela aku ngan nana jek sangap kat umah. :)

3 comments:

didi said...

huhu

harapnya dapat la pg cuti

jgn la stress2. aku kat melaka ni

sabar ye um

cian kena pi tentera
dah la xde member

ami wafa said...

AKHIRNYA!
dapat gak ko gi tentera. hope ko dpt go thru sume xtvt kat sane.
be positive k!

smlm aku dah kol cheche
rupenye die cuti, bersuke rie
aku paksa die book tempat ari ni gak
siap suh mintak gomen rate lagi haha!
so let's hope weekend getaway kite jadi reality k!

swit@kon said...

UM


KELAKAR...SEDEY BACE ENTRY KO

AKU HARAP KO SABAR K...

AKU SAYANG KO TAU!!!!

AKU KAT INSTUN NI
SEMPATLA JUGAK TGK2 BLOG KO

KO G TENTERA ELOK2 K
BETTER SEBAGAI PRECAUTION KO BITAU LA KALAU2 KO ADE SAKIT KE APE
JANGAN MEMUDARATKAN DIRI K.. PEPEHAL BGTAU JE EN. NAZMI..

NANTI KITA GI CUTI SESAMA K.. MUUUUAHHHH!