Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 30, 2008

c.e.r.e.w.e.t.

lama aku pk.. ape nak dijadikan topik pada arini. moreover, bile aku dh sgt bosan. bos aku cuti dan mc. so.. kul 11 lagi aku dh kuar pegi lunch dengan pa'an yang datang jauh ke sini semata-mata untuk tapisan keselamatan. then, kitaorg jenjalan kat alamanda. kalau pa'an bace blog ni, aku nak ckp yang aku bli gak kasut nose kale purple yang ada reben tuh.
bile aku cr kasut dengan pa'an kan.. aku jenjalan ngan dia hampir 1 hour but then aku still tak dpt decide kasut ape aku nak beli. cume nasib kali ni baik which is.. aku beli gak la akhirnya. heheh.. biasenya aku tak beli pun. aku sedar yang aku ni ade perangai cerewet. hahah.. in term kalau pilih baju, beg atau kasut. aku sgt cerewet. hmm.. makan pun sama. baju.. kalau bukan aku pilih, then org bagi tapi bukan taste aku, ade potensi aku tak pakai. sama gak if kasut, aksesori dan kasut. penyakit aku ni merebak bile aku order makan. sebagai contoh, feveret aku nasi goreng ngan telur dadar. nasi goreng tu kene pedas dan gelap (kire kene bubuh kicap), tak nak sayur, xnak bubuh lada sulah. then kalau telur dadar, nak kosong jek. kalau aku order mee sama gak.. tapi xnak taugeh. bile dh dpt nasi, if ade udang, aku akan asingkan, if ade sayur campur (keret, jagung, kacang peas ) aku akan asingkan gak. kalau mkn mee, aku akan amek mase nak buang tauge ngan sayur jek. .. cerewet kan? then kalau dh buat semua tu, makanan tu tak sedap.. aku tak makan. :( dasat kan?? kesian mila.... heheheheh..
then, mila ckp dia tak nak belikan aku semua yang aku sebut tu sbb dia tak nak aku tak suke apa yang dia bagi. hehehe... aku ckpla aku suke dia bagi hadiah tapi aku belum tentu pakaila.. (lain kan ?).. si mila tu plak tak cerewet. dia makan ape jek... dia pkai ape jek asalkan lawa. hmm... kami ni memang kontra la. heheheh..
anyway.. jap lagi nak balik. aku boring dh ni duk sini. tunggu dids jap.. then terus blah. babai!!

No comments: