Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 28, 2008

b.e.b.e.l.

memandangkan aku tak de keje arini (actually since ari isnin).. aku cubela menaip kat blog aku ni.and to be honest, aku takde idea. aku nak taip psl ekonomi.. aku rase korang takkan larat nak bace. nak ckp psl politik.. i just hate our current politic scenario. so.. what shud i write? personal?? hmm... skang takde bende menarik nak share. ooo... arini aku update resume aku. hehehe.. nape? saje. i feel like i'm on track again! on track for job hunting. :P aku tahu mila takkan suke ni. tapi i just can't help it. if there is any tiny little chance yang aku bley blah dari sini, i will do it! bak kate KSN.. just do it! hahahaha... (mase ni la aku nak dgr ckp KSN) ..
then.. tetibe aku teringat ape yang aku borak dgn dids smlm. one of her friends.. mcm tak percaya psl aku penah dpt first class for my degree. hehehe.. it is not the first time. kalau budak yang just kenal aku means tak kenal rapat ngan aku mase aku yang U confirm takkan percaya. maybe sbb perangai aku yang tak nampak mcm budak first class atau... aku tak berapa bijak untuk diklasifikasikan sebagai budak first class. :) it is ok. it didn't offend me in any aspect of life. ms tu.. yang aku tahu aku bersungguh. aku bersungguh nak belajar dan aku bersungguh nak faham dan do better in finance, economies and investment subject. sbb aku betul2 yakin one day aku nak jadi economist or investment analyst.dan aku rase apa yang aku dpt tu.. it a result of my determination and the result when u do something that u have a big passion to it. :) kalau tak kerana... untuk terus hidup kite perlu bekerja.. kompem aku dh lama dh smbung belajar smpai otak aku pun ckp.. um cukup2 la tu. hahahaha...( nway, mcm sedey plak tak dpt smbung belajar).
esok.. hidup kembali normal... bos dh masuk opis. dan definitely aku ade kerja nak buat.. akhirnya!! aku tak larat dh sangap 3 hari ni.. selain dr tido, buat wordsearch, check internet (ms ni la plak internet buat probs), jalan2 kat bangunan PJH aku tak tahu ape lagi nak buat selama 3 hari ni..
anyway gengs.. this friday aku bwk mila balik jb. hehe.. wish him luck! :)


3 comments:

ami wafa said...

knowing her since our uni days...

ye! die dulu sgt la suke blaja. suke hafal nota kuat2 sampai mengganggu org2 di sebelah yg nak tido...hehe ko ingt x, ko ade quiz/test tp still nak join kitorng gi sg congkak? pastu bace notes tu dlm gelap, kuat2.

tukar topik: dah ready nak bw mila balik? hope everything goes well!

didi said...

um um...
xpe la um apa org nak cakap
walaupun selekeh
yg penting, kau lawa dan pandai
:p

wah, big step tu. bawak mila (oopsss..jaga macho, FAHMI la)
ingat aku cakap apa, buat talking points utk dia
alang2 kau xde keje sgt tu

swit@kon said...

Um..

ko memang cantik dan pandai..
cume ko minah yang paling lawak dan selamba aku penah jumpe...
bila buat diskusi nampak sgt la ko ni budak 1st class...hehehe takuut aku


Mila?Balik JB??? uuuuu alhamdulillah...aku doakan yang terbaik untuk korang...

yeay yeay aku suke!!!