Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 1, 2008

t.o.d.a.y.

arini lebih relax berbanding semalam..
tp bile relax aku plak mcm jadi restless..rimas.
maybe i prefer my life to be bz.. :) (supaye aku bley lupekan bende yang buat aku sedey!)
anyway..arini mcm sensitif sket. bukan.. skang ni aku dh jadi sensitif. tapi aku sensitif kat mila je.
arini aku buat sesuatu sweet utk dia sbb tahu dia tensen kat ofis.. tapi dia wat tak tahu jek.. :(
ntah.. dh beberapa arini.. rase mcm tak besh. (tak reti nak explain mcm mane)..
yang penting aku tak hepi. :(
but, start yesterday aku dah bermalam di equine.
biasenya..first nite aku tak leh tido tapi disebabkan aku dh kemas bilik dr kul 9 lbh smpai kul 12.. aku dpt tido dgn nyenyaknye. (smpai kunci jam pun salah!)
aku ingat nak balik cepat arini.. sbb mcm sedey duk opis.. :(


3 comments:

Mohd said...

hye myheart!!
dh bc blog awk..bkn sy wat x tau tp smlm sy kene wat slide presentation..smlm entah brape kali kluar masuk bilik SUB..byk yg kene ammend..tension sy...i'm reallv apprecite wat u have done.thanks myheart!!nk nangis sy bile awk anta slides tu..huhu..x pernah de org wat am2 kt sy..bile tgk slide 2,br release sket tension..muaaaaahhhhhhh!luv u always,myheart!

didi said...

ala...omelnya..

geli pulak aku

eh,myheart (hahaha)

aku ada template blog yg comel utk kau

colour pink, ada love2
sesuai la dgn ciri2 jiwang kau tu

swit@kon said...

hey myheart

hahahaha

ko ni nape um

kawin je la
dah elok kawin je tu
bila dia tak sempat layan kat opis leh layan kat umah


kitorg leh tong2 duit kalau mila masih blum cukup
hahahaha
bulan 9 kan?bulan pose la...