Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 27, 2008

s.o.m.e.t.h.i.n.g.

skang ni 27hb may.. im at office sbb jap lagi nak pegi outstation ke perak.
arini.. aku belek friendster aku. belek frenster kwn2 aku. hmm.. suprisingly ramai kwn aku dh tunang.. even dh kawen. ade yang aku tahu ade yang aku tak tahu. anyway.. bile tgk gamabr2 dorang.. hmm mcm sikit sedey. nape eh? .. maybe ade yang tahu.. ade yang tak.. yang aku hampir smpai that phase. but.. i never did. ade sorang lelaki yang willingly nak kawen aku (despite kesengalan aku) then aku yang rase tak nak. but.. at point bile aku nak.. takde plak orang nak ajak aku kawen? heheheh...
but that's not the thing aku nak highlight. aku cume terfikir ape yang seseorang penah ckp kat aku.. what if i never change? what if aku still umliyana yang dulu? what if.. commitment scares me too much so i never make big move to my life? kwn2 aku yang dh tunang.. kawen.. ade sebahagiannye yang aku kenal.. mempunyai pikiran yang sama ngan aku skang which is.. dorang rase tak nak dengan komitmen. but... there she goes! dorang seme at least dh berani untuk move forward. maybe dorang dh jumpe the rite one? (then aku tak jumpe?).. entah.skang aku rase aku nak move forward but.. aku ni betul2 ready ke nak move forward?what if skang je aku rase nak move forward but then when it comes "that moment" aku back off? (hmm... bukanlah sesuatu yang br kalau aku buat mcm tu.. sbb aku slalu buat!) ... nanti aku attached satu article yang aku sgt suke. aku penah attached kat blog frenster but.. kalau korang yang tak penah tgk blog frenster aku.. korang leh bace gak article ni.
anyway... lagi 2 jam aku akan bertolak ke perak. outstation.. daaa!

2 comments:

swit@kon said...

aku tak suke 'rasa' itu jugak um...
tapi ade org kate bila kita nak la kita tak dapat n the moment we thot we left it far behind la dia datang dekat betul ngan kita...

be strong!!

siti said...

aku rase that's the dance of life la um. just be strong k!
anyway, aku suke article yg ko post tu.