Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 19, 2008

r.e.l.a.x.

rasenya..this is first time aku dpt balik jb dan bercuti dengan penuh rase tenang.. (actually tak tenang sgtla..sbb kejap2 dpt call). keje berderet tapi cube berlagak mcm tak de keje. hehehehe..anyway.. nk meluahkan pendapat tentang kabinet baru. hmm..actually tak puas hati tapi as gomen servant just be "saya yang menurut perintah". paling tak puas hati dengan gugurnye rafidah aziz. bukan sbb aku ex mitians. tapi sbb i think she's good. she has her own quality yang buat dia leh survive at same ministry for 20 years.. (kalau tak dis year she make it 21 years). tak ckp peganti dia tak bagus tapi rasenya..peganti dia terpakse face quite big challenges.. especially nak close deal FTA, issues on WTO and trade mission utk galakkan FDI (especially in this kind of politic scenario!) dan cabaran for next 1 trillion on trade!
maybe betul ckp yanti.. aku ni once masuk bab ekonomi, bab pelaburan.. aku mcm jadi FREAK! hahahaha... maybe sbb aku betul2 minat gile dalam area tu. then skang aku di kementerian baru.. i never got a chance to explore bidang econs and investment lagi.
citer lain lagi.. aku sakit gigi dh 3 hari. then arini jumpe doc gigi. dia ckp tak leh tampal dah..either cabut atau root canal. tahu tak betapa aku takut ngan dentist???? cabut gigi apetah lagi. so..aku tgh consider wat root canal. tapi root canal tu agak mahal la.. hmmm.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! takut!!!!!!!
baru sehari kat sini.. aku melawat seme anak sedara aku. (mcm ramai jek).. rindu siut. nanti tak tahu bile lagi aku bleh balik. rindu anak sedara.. rindu gak org kat kl. hahahaha...mengada sungguh!
okla..till then. buzy! minit mesyuarat nak kene submit. daaa...

No comments: