Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 4, 2008

A.l.l.A.b.o.u.t.W.o.r.k.

ntah nape..kalau keje ni aku nak gune kaler ijau.maybe dgn harapan bile menaip ni aku akan rase tenang jek..hahaha.sungguh kepoyoan..tahap cipan.
ofis baru ni mcm lagi bestla..dr MITI. maybe sbb kat MITI aku mcm xreti nak buat semua bende kan? plus..aku rase tak suke keje aku kat sana. tapi ape yang ade kat MITI tapi xde kat sini.. K.A.W.A.N. hmm..pade kengkawan aku yang bace blog ni..xpayahla nak ckp siiiiaaaaaaaan um.hehehe..bukan ape. kat jabatan aku ni..aku sorang je ptd.lebih specific PTD M41. ptd lain yang ade bos aku tu jekla. M54.aku xde budak batch aku pun kat sini.. yg ade seme staf. but then.. aku bkn tak reti nak geng ngan staf tapi maybe kot..dorang tak biase dgn aku vice versa.maybe aku pun xseramah previous bos dorang kat sini dulu. hehe..kalau dorang kenal aku mesti dorg pk mcm manela minah ni leh jadi ptd. :) another thing..kat sini kan expectation tinggi. sbb aku ganti someone yang bagus kat post ni.(nama post aku pun dh gerun!)..so aku rase mcm aku tak smpai pun expectation dorang..biarpun expectation tu just come from staf but its should not been take lightly. plak tu aku rase lagi seronok ngan staf kat tempat keje lama kot.. :) maybe sbb dorang buat aku mcm anak dorg sendiri.
tapi ape yang best kat sini... aku ade skop keje. aku boleh jd bz.. at the same time aku bley jadi minah ronggeng rokiah!hahaha.. tapi sini penat travel. bulan 2 jek aku dh 3 kali outstation - terengganu, pulau pinang. johor. next week aku pg sarawak then dr sarawak gerak ke Labuan. next weeknye tak tahula aku pegi ke tak ke pulau pinang lagi..johor lagi.. ke tak. kalau bos suruh pegi..tepaksa la aku pegi. kdg2 rase best tapi kdg2 rase penat sbb aku xcuti panjang lagi. aku nak balik johor. nak cuti lama kat johor. ni dpt balik 1 hari je..itupun sbb ade meeting kat sana.
tu pun satu hal..tempat tinggal lagi. :) aku supposely pindah dis weekend. tapi brg2 aku tak bli lagi. brg paling penting buat ms skang pd aku - wardrobe! mane aku nak gantung baju2 aku tu kan?hehe.. mcmla artis yang ade byk baju. :P

No comments: