Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 21, 2008

n.e.w.l.i.f.e.

after dpa..new life begins. actually, tak byk beza dgn before this. cume..main difference- move to new workplace, new environment. so, now.. still tgh memperbetulkan hidup. i mean.. try to find comfortability here. adela sket perubahan kene buat..tapi i'm looking forward to new changes. and looking forward to next best things may occur in future.. :)
rindu jugak ngan workplace lama. tapi membayangkan.. all the tension there.. aku rela pindah tempat. mungkin tempat ni takla seindah mana..tapi aku try untuk buat dia indah.. :)
DPA? do i miss DPA? nope!.. maybe rasela nak lepak dengan kwn2 tapi aku macam teruja nak bekerja. so..aku takdela rindu sangat pun. lagipun jumpe kawan2 tu mungkin tak sekerap mase kat DPA.. tapi aku konfidenla akan ade mase nak jumpe dorang.
aku banyak plan for this year.. aku nak melangsaikan semua impian yang aku dh susun mase DPA. which include - amik lesen, beli kete, belajar piano, serve rumah anak yatim dan pergi bercuti. hahahah... tunang?hmm... susah sket nak ckp. banyak bende kene fikir.. hehehe.
buat 4 hari dis week..aku takde keje sangat. tapi..aku tahu akan datang sure banyak keje.. :) so, aku excited nak bekerja!
hmm.. rindula plak kat someone! :)

1 comment:

didi said...

hello babe,

wah, ada blog. visit aku punya jugak nanti,k?

aku pun rindu kawan2 je